söndag 27 februari 2011

Hur gick det där till???!

Igår kväll var vi hos ruggugglan och tittade på melodifestivalen.
Först åt vi god mat, som ugnsbakade rödbetor med smulad feta ost och honung, revbensspjäll och kyckligbitar. Vi var hur mätta som helst när vi la oss framför TVn och skulle se melodifestivalen.
Men hur kom Lasse Stefanz med där??? Är det verkligen rätt forum för ett gäng feta gubbar med noll schlager-känsla. Observera att detta är min åsikt och jag står för den.
Och att de sen kom vidare till de fem främsta???! Hur kunde det hända? Låten lät som Ann-Louise Hansson/ Tova Carsson/ Siw Malmquist-låten som var för ett par år sedan, men den låten var bättre.
Kan det ha att göra med att bandet är skånskt och tävlingen gick i Malmö? Vad vet jag? Jag var i alla fall skräckslagen att det skulle bli dem som vi skulle skicka till Tyskland på den stora tävligen.
Nu finns det tydligen en schlager-Gud, så detta hemska avvärjdes med att de hamnade på femte platsen. Men vad var det för fel på sista platsen till dem?
Det är dags att byta ut Christer Björkman som blivit alldeles för gammal, om han plockar in sådana gubbar i denna tävling!
Nu till en av vårens nyheter som vi hittade i affären igår; Marabou Mango/mjölkchoklad.
Kanske lite söt, men vilken mjölkchoklad är inte det? Men det är små bitar av mango i chokladen som ger den där goda sommarsmaken. Testa den!
Annars håller jag på att kolla viket väder det är i Dublin den närmaste veckan, så man kanske kan ha rätt kläder med sig och på sig. Annars kan man ju köpa nytt. Jag menar, om man missat en tröja eller så och man fryser. Ja, ni vet vad jag menar. Man behöver egentligen inget skäl till att köpa nytt.
Det som är framtaget är adresserna till de garnaffärer som finns på http://www.knitmap.com/ och http://www.planetpurl.com/ samt en stickning som kan ta sig igenom säkerhetskontrollen på Arlanda och i Dublin. Det får bli en halsduksstickning i M&K Baby eco ull i den färg som jag stickade håltröjan i. En rundsticka i bambu och så är väntetiden räddad.
Jag återkommer direkt från Dublin nästa gång.
Morgan är hemma och vaktar huset tillsammans med våra polisgrannar.

Jag har fått en ny följare på ett nytt språk; Teneva från Bulgarien.Добре дошли в моя блог

1 kommentar:

maja sa...

Håller med om Lasse-stefanz helt otroligt övr huvudtaget att de är så populära, men då gillar jag inte dansband speciellt mycket alls. ha det bra i Dublin.