söndag 15 maj 2011

ESC-Gäsp

Ja, vad kan man säga, förutom gääääsp....
Sonen och jag somnade i samma soffa och vaknade inte till liv förrän vid omröstningen.
Vi hörde de flesta låtarna, eller i varje fall två tredje delar av låtarna...
Jag kan öppet erkänna att Eric Saade aldrig varit någon favorit, så på något sätt var jag inte besviken när han/vi kom på tredje plats. Jag gillade vinnarlåten, och när jag hörde att det var ett svenskt låtskrivarpar som gjort den och dessutom svenska dansare, så kändes det som en svensk seger, i alla fall.
Men något jag måste ha missat, var att Eric sa att det var bara att komma ner och vinna nästa år, för att han hade "krattat manegen"...Är det så att man nu kan ta med sig sina poäng från föregående tävling?
Är det inte en ny tävling nästa år????Men nya förutsättningar.
Men det är klart; Han var ju så duktig!!! Det är väl det som han vill höra...Men han växer kanske också upp någon gång, om han inte drunknar i någon dusch på nån scen eller får i sig en massa glassplitter i någon busskur....förlåt; scen, ska det vara där med...
Vad är det för fel att bara sjunga och dansa på scenen??? Vad kan man hitta på nästa gång? Kanske slakta en gris, eller så???
Kikki Danielsson; Kom tillbaka! Allt är förlåtet....

2 kommentarer:

Maria sa...

hahahaha! Du är rolig du! Barnen somnade och jag stod ut tills det var dags för röstningen som är så urtråkig! Jag zappade runt lite med fjärrkontrollen tills det hela var klart.

maja sa...

du är rolig du,