tisdag 16 augusti 2011

Dagens skörd

Vi har varit på utflykt i Uppland, med start i Gränby där det inhandlades några saker, som en Muffinsbok och en Blåvitt-mössa, alltså en IFK Göteborgsmössa. Hur nu den har hamnat i Uppsala?!
Maken köpte skor, så han var också nöjd.
Vidare till Gamla Uppsala och Kungshögarna. När vi skulle titta närmare på dessa högar, plingade det och bommarna gick ner. Naturligtvis var det ett tåg som var på gång och vi såg inga högar, idag....
Nu är det ju så, att Uppsala får ett nytt resecentrum, som jag sett, men inte maken, i alla fall inte som det ser ut nu...Så naturligtvis är vi där och tittar och naturligtvis hittar jag till Yll och Tyll och får tag på en härva Manos silk blend.
Vi tittar på alla tåg som står på centralen och sedan går vi tillbaka till staden och tittar lite till och av en händelse har vi parkerat nära Garnspecialisten, där maken absolut tycker att jag ska gå in och titta. Han sa inget om att inte köpa så där köpte jag två nystan bomullsgarn för ett litet projekt, som det kanske kan bli något av inom kort.
När vi var nöjda letade vi oss mot Enköping men stannade först i Örsundsbro, där det fanns några outlet-affärer, bla Iittala där det köptes några saker och något som hette Var Dags Rum, där den där vasen med huvud och fötter inhandlades, för att jag inte kunde gå förbi den.
Sedan kom vi fram till Enköping, Sveriges närmaste stad, vad det nu menas????
En fika på Fabian Flinks Brödbod med jordgubbsmazarin och en kopp te...
Visst ser den god ut?!
Vi gick runt och tittade lite och det gick ganska fort, för så stor är inte staden.
En gurkburk lämnades av i Bålsta hos föräldrarna, som blev glada.
Efter ganska många timmar är vi nu hemma igen, men jag orkar nog inte ta tag i lappkoftan...

2 kommentarer:

Ewa sa...

Ja, jordgubbsmazarinen ser väldigt go ut...var den det?

Hugomamma sa...

Japp, den var smaskig!
Men jag var fortfarande mätt efter lunchen på Max i Uppsala med hamburgare och lyxmilkshake...