torsdag 6 oktober 2011

Jag är duktig!

Jag kom precis hem från simhallen.
Idag var det 26 vändor.
Jag är duktig!
Jag är arg!
Det var ren ilska som drev mig framåt.
Det var ganska skönt.
Allt började i morse, då tidningen igen var sen. Jag var ute säkert fem gånger och sista gången ser jag hur han susar förbi vår brevlåda.
Jag kollar och mycket riktigt så saknas det en tidning i vår brevlåda. Många vet var vår brevlåda bor, men inte detta tidningsbud.
Jag skriker på honom att han ska komma tillbaka, så han backar säkert förbi 3-4 hus.
När jag frågar varför han bara åkte förbi, frågade han om vi skulle ha tidning...Nej, jag älskar att gå ut flera gånger på morgonen i regn bara för att...
Han har inte ens tagit fram listan på vilka hus som ska ha tidning och inte heller då vilken tidning.
Det är väl bra att han försöker att köra ikapp när han är sen, men att bara åka förbi, tycker inte jag är den bästa metoden. Jag kan ha fel, men troligtvis inte.
I morgon, när jag lugnat ner mig lite ska jag ringa SvD och fråga om meningen med en prenumeration, när man nu inte får tidning om man inte skriker sig hes varje morgon.
Kan vara därför jag simmade lite fortare idag....
Men annars är allt bra!

Jag påbörjade en hårig halsduk igår, bara rätstickning, ingen räkning av varv eller maskor. Jag orkade inte göra det när jag såg på TV...Jag hittade hårigt garn i höstens färger. Tänk vad som finns i lådor, som jag inte vet något om...Jag har nog fått garnet av min moder någon gång.

2 kommentarer:

Agneta sa...

ryamattsgarn
sätt en stor skylt på brevlådan och reklamera

Hugomamma sa...

Idag kom tidningen nästan i tid, men jag hann i alla fall att läsa den...