torsdag 7 januari 2010

Dagens inlämning

Folkets väl- min belöning, som gamle kungen hade som valspråk...
Nu har jag varit hos Marias Garn och lämnat in min påse med 9 st mössor, en sjal, tre pälsgarnshalsdukar och en yllehalsduk. Jag tror att det var allt...Men jag glömde lägga i en lapp med mitt namn, Ulrica. Men det är inte så viktigt...
Men jag har en deal med mig själv; jag får köpa ett, 1, nystan när jag lämnar in saker till Hjälpstickan, så jag kan känna att jag belönar mig, men ändå håller nere garninköpen.
Denna gången blev det handfärgat strumpgarn i denna färgställningen, se nedan.
Och så köpte jag ett startpaket med Knit pro rundstickor, precis som jag sa igår, att jag skulle. Jag gjorde som vanligt en marknadsundersökning och priset hos Maria stod sig väl. Så här är de nu, nyinflyttade i mitt hobbyrum.
Annars har det varit en lugn första arbetsdags idag, eller kanske ska säga en halv arbetsdag, för jag tog vanliga hundsprutan i morse...Men skön start i alla fall....

Sonen fryser om fötterna i skolan och raggsockorna var urvuxna, så det är dags för nya. Han fick välja vilken färg det skulle vara, bruna är hans val.

3 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Heja dig!

Ulrica sa...

Men nu vet jag :-)

Det är dags för mig att åka förbi marias garn... Det blir först i nästa vecka för i helgen är det stick-kurs för hela slanten.

ha det gott!

Hugomamma sa...

Låter trevligt med stick-kurs! Ha det så bra!