tisdag 26 april 2011

Trassel och pill

Så här långt kom jag efter gårdagen. Efter varje stickad sticka måste jag försöka att reda ut trasslet med garnet. Eftersom man vid varje maska alltid tar den bakersta tråden så snor de sig.
Slutsats; detta kommer att ta tid. Kommer mitt tålamod att räcka?
Den som lever får se...Men det är väldigt fascinerande att titta på baksidan efter varje varv och se hur trådarna väver ihop sig.
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, ränder eller inte ränder eller bara långrandigt?
Vi får se.
Nu ska jag försöka att vila mig, eftersom jag har ont i hela kroppen efter att ha tagit mig fram och tillbaka till jobbet. En fot gör ont och då spänner jag resten av kroppen för att parera...Men jag lever.

4 kommentarer:

Anette sa...

Sådan stickning klarar jag nog inte, men jag skulle gärna sticka en Rovanväst. Var kan jag hitta det mönstret? Den ser helt underbar ut och jag fryser alltid mest om axlarna och överarmarna.

Hugomamma sa...

Jag vet inte i vilket nummer av Rowans-tidningen det är, men det är en tjej som har på sig en mönsterstickad halsduk, i färger och hon är mörkhårig. Kanske det senaste eller det nästsenaste. Jag har inte köpt tidningen utan har fått en kopia. Kolla där de säljer Rowansgarner.

Anonym sa...

Det är duktigt av dig försöka detta svåra ämne. Jag ser att det endast bra för att se på!!!!!! Jag har kabeltvinnat garn om du behöver....Lol. Kram T

Hugomamma sa...

Jag återkommer kanske...