söndag 10 april 2011

Vårstickning

Idag är det sol, men det blåser fortfarande väldigt mycket...
När tvätten var klar, hängde jag ut den på en torkställning i solen på terrassen. På baksidan, där inte gruset från gatan ryker upp.
Det är också dags för däckbyte, eftersom deadline närmar sig med stormsteg. Men det går inte så bra som det brukar. Däcken sitter fast. Nu är det fortfarande två kvar som inte är bytta och de sitter som berget.
5-56 verkar lite, så snart ska vi ut och banka lite igen.
Vi hade små planer på att åka till Plantagen och köpa vårblommor, men det ser inte ut som om vi kommer dit. Men kanske en annan dag.
Jag hittade ett UFO i garnkorgen, när muminmamman skulle hämta svart garn med pärlor, den lila mohairsjalen, som muminmamman lånade stickan ifrån, så jag var tvungen att byta till annan.
Kände lite att det skulle vara kul att ha en sådan sjal nu på vårkanten. Så konstigt nog, är det roligt att sticka på den igen.
Annars är det dags att byta till sommargarderoben igen, alltså ta upp vår/sommarkläderna från källaren och ta ner vinterkläderna. På det sättet får man alltid nya kläder varje säsong, eftersom man glömmer vad som finns i källaren...Samtidigt kan man ta bort de kläder man inte använt på en säsong och alltså inte troligtvis kommer att använda nästa heller. Till Myrorna eller liknande ställen.

2 kommentarer:

miaring sa...

Hej,
så trevligt att skicka PIF-gåva till dig, vi har ju "träffats" förr. Skicka mig din adress IRL på
peterpunktringiusatbredbandpunktnet (mailadressen ser inte klok ut, när man skriver så men du vet hur man ska göra)så dyker det nog upp små rutor, vad det lider. Kram Mia

Hugomamma sa...

Vad spännande det ska bli...