tisdag 27 september 2011

500 meter

Även idag lever jag mitt nya liv. Jag har varit och simmat idag. 30 minuter som överenskommet.
Jag hann 500 meter, eller 20 vändor i en 25-meters bassäng.
Jag kan inte säga att det var roligt, snarare skittråkigt. Men jag gjorde det.
Jag gick hem tidigare för att använda min friskvårdstimme, men idag bara en halvtimme, så jag sparar den andra till torsdag.
Jag cyklade hem och hämtade badsaker och satte mig i bilen och efter 15 minter från det att jag klivit av tåget, var jag på badhuset.
Rätt ner i plurret och simma mina vändor med ett öga på klockan på väggen. Denna klocka som jag märker har snigelfart. Jag simmar och simmar och inte kan den där visaren ta lite kraft och flytta sig lite fortare framåt.
Men till slut är mina trettio minuter slut. Jag kan knappt ta mig upp, benen är som gelé och jag är döhungrig. Det var jag inte när jag åkte hemifrån.
Det är tur att det bara tar fem minuter hem, så jag kan dricka något och få i mig en knäckemacka.
Men nu känns det bättre.
Dock är det lite kliigt på ryggen och händerna. Just nu är det hanterbart, men jag får se hur det går allt eftersom...Jag tål inte klor, eller har inte gjort det förut. Jag har ju inte badat i bassäng på kanske 25 år eller mer. Nu luktar det inte så mycket klor som när man var liten.
Men jag känner mig lite ledbruten och jag skulle önska att man kunde lyssna på musik i öronen. Men man kan inte få allt. Kanske får jag bättre värden och kanske blir jag lite smalare eller kanske mår jag bara lite bättre över huvudtaget.

3 kommentarer:

Agneta sa...

Träningsvärk?

Hugomamma sa...

Japp, lite grann...

Ewa sa...

Bra gjort av dej att simma så mycket/länge fastän det var tråkigt...