torsdag 8 oktober 2009

Tre små fingrar

Så här långt har jag kommit på mina fingervantar. Än så länge känns det inte pilligt utan det flyter på med alla fingrarna.
Lillfingret och tummen är kvar och jag tror inte att dessa två ska ställa till så stora problem att det inte kan få bli en vante till. Det känns lite mer meningsfullt om man har två. I alla fall om man har två händer. Och det har jag...
Ibland kan dessa händer däremot bestå av två tummar som dessutom sitter mitt i handen. Finns det nån mönster på sådana vantar, tro???? Nån som sett nåt, kanske kan dela med sig. Annars får jag göra ett eget vid senare tillfälle. Det är inte då dessa två tummar uppenbaras utan vid andra tillfällen.
Man kan ibland definiera deras förekomst när maken ska göra det istället för att jag gör det själv...Nån som känner igen sig????
Sonen har fortfarande inte kommit hem från nån kompis, som han förstås har glömt att meddela sin mamma om, så jag måste ner och njuta av ensamheten. Vem vet när den tar slut och det står en hel hop ungar i hallen som ska leka här???!
Har förresten fått svar från tuttbilderna, mamografin. Ingen fara på taket denna gången heller... Skönt! Men jag måste komma ihåg att köpa en rosabandet-pin!!!!!

2 kommentarer:

maja sa...

vad snabb du varit med fingervantarna. Så det var inte så svårt eller pilligt att sticka dom. Jag har ju också boken så man kanske skulle prova.

Hugomamma sa...

Om jag som saknar tålamod kan klara det, så kan också du absolut göra det...!