torsdag 5 november 2009

Allt går med lite planering

Vi pratade om den nya dokusåpan, Ullared, på jobbet i tisdags.
J blev så sugen på att åka dit, så jag slängde kanske ur mig; Då gör vi det.
Igår kväll gick jag in på sj.se för att kolla om det var möjligt överhuvudtaget att göra resan på en dag. Stockholm- Ullared på under 24 timmar
Det var möjligt!
Tåget går 6.00 från Stockholm, framme med buss i Ullared 11.45. Hemvägen påbörjas 17.15 med buss tillbaka till Varberg och tåget framme i Stockholm 23.56...Då är inte restiden till tåget och hem igen medräknad. Det kommer att vara en lååååång dag. Men allt går, om man vill.
I övrigt har jag varit och klippt mig igen. Det kändes som en pälsmössa på huvudet och den är nu borta. Och även om det snöat idag och det är dags för pälsmössa, så är det bättre ha en som man kan ta av...
Det var första gången jag var på hennes nya ställe; Kontrast på Birger Jarlsgatan. Kul med ny inredning, lite svart/vitt och en massa speglar.
Det är ju inte direkt så att man känner sig smalare när man sitter där med blött bakåtkammat hår och ett skynke runt halsen. Med hakorna liggandes ovanpå...Men de kanske har sådana där speglar som finns i Lustiga huset på Gröna lund...vad vet jag?!

För övrigt har jag påbörjat första framstycket på jack/kappan. Bild kommer när det är lite mer klart...Jag måste köpa lite mer garn, av en händelse...Det räcker inte med det som finns i garnlådan.

3 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Ni kommer ha jättekul!

Hugomamma sa...

Japp, men vi kommer att vara dötrötta nästa dag...Men det kan man ta. Tror jag...

Furusjö sa...

Var på Ullared i torsdags. HELA familjen! Hur kul som helst, trots en timma i kö in. Gjorde allt för att undvika alla dessa TV-kameror som jagade runt hela tiden. Tror jag lyckades undkomma dem. Såg i alla fall Jill Johnsson där.
Lycka till ni också!!!