måndag 9 november 2009

Man skojar inte om allt...

När jag och J sa att vi skulle hämta ut våra tågbiljetter till Ullared var det inte en, utan några stycken som sa; Vi trodde att ni skämtade...
Man kan skämta om mycket, men inte om att åka tåg till Ullared! Det är helt galet, men det behövs ibland helt galna saker. Och varför då inte åka till Ullared över dagen?!

Sonen frågade om jag hade mycket kvar på det som jag stickade fn. Jag frågade vad han ville...Då kröp det fram att han ville ha en sån där stickad krabat som är med i Little Big Planet.
Jag sa nog nåt om det i helgen och så hade han funderat och kommit fram till att han ville ha en sån stickad gubbe.
Så nu ska jag bara slutföra svärfars sockor och sen börja leta efter nåt slags mönster till krabaten. Annars får man la frihandssticka...Men om det finns ett mönster, mot förmodan, där ute i cyberrymden, så hör av er till mig. Jag har inte kollat Ravelry än...Men hur svårt kan det vara? Det är bara ett onormalt stort huvud och sen en liiiten kropp.
Men jag ser på nån annan bild att gubben har fingrar på varje hand. Undrar om sonen sett det också...?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Den lilla krabaten är Allan Dart mönster och finns gratis på nätet. Sök free patterns allan dart.Kram T

Strumpstickan sa...

Vilken söt stickad gubbe:) hoppas du hittar mönstret?

Jag tog bort mitt inlägg om Ullared för jag hade en jobbig person som skrev ovanligt dumma kommentarer flera gånger om, så förlåt att det inte ligger kvar, det beror inte på dig, ok.