fredag 19 mars 2010

Ännu en helg framför sig...

Bubbi dyker upp i storstan ikväll vid 20-tiden.
Jag har lovat att hämta henne på centralen, så det kan inte bli nåt vin till middagen, vad den nu ska bli...
Men sen kan vi ta igen det med ostbricka och några glas av det goda vinet. Innan jag somnar som vanligt i soffan.
Kanska kan detta skjutas upp, så vi hinner med den första kolla-läget pratet. Det allra viktigaste skvallret som avhandlas bland det första för att man inte ska glömma bort det.
Igår var jag så trött. Det tar på krafterna att vara ute en onsdagskväll med ett glas vin och en cider. Man är ju inte 28 längre, men 29...och ett halft eller nåt.
Men vi hade trevligt, kusinen och jag.
Vi åt på Jensens Böfhus på Vasagatan och sen träffade vi väninna från Dublin på Sheraton som nödvändigtvis skulle bjuda på den där cidern.
En cache tog vi på torsdagsmorgonen innan jobbet. Jag måste bli medlem och gå ut och cacha själv. ..
Inte en maska stickade jag igår, det känns inte så himlastormande som det gjort, i alla fall inte med den här tröjan.
Jag har plockat fram garn och pärlor för att göra dödskallevärmarna i Johannas häfte om pulsvärmare. Kanske kan det få mig på banan igen.
Annars ska Bubbi och jag ut på stan i helgen, säkert i dagarna två och då kan det hända, som av en händelse, att vi kommer förbi en garnaffär eller två. Hon vet ju inte var de ligger så jag kanske kan styra promenaden i önskad riktning.
Annars är det vårkläder och kanske skor som står på inköpslistan. Jag fick ju inte tag på så mycket i London och garderoben är tämligen tömd på passande kläder. Med passande kläder menar jag inte passande, utan passande i storlek. När man gått ner 14 kg och ett antal storlekar, så känns det plötsligt väldigt roligt att köpa kläder, igen

1 kommentar:

Strumpstickan sa...

Supergrattis till minus 14!