lördag 13 mars 2010

Med ögon känsliga för grönt, igen och igen

Jag vet att mars kan anses vara en vårmånad, även om snömängden i år är groteskt stor.
Men lite vårkänslor lockas fram av solen, som faktiskt är ganska varm och tillsammans med snön kräver solglasögon.
Jag läste makens tankar angående vart vi skulle åka och handla, Länna med nya Citygross. Detta sa jag då han frågade vart jag ville åka, varför vet jag inte, men sen erkände han att han satt och tänkte på just Länna.
Man kan nästan påstå att han hjärntvättar mig. Tänk om han tänker en massa på att slänga allt garn och att jag plötsligt gör just detta...Spoooky!
Nu ska jag bara tänka en massa tankar som jag vill att han ska göra. KÖPA GARN; KÖPA GARN....får se om det funkar omvänt...
Sonen, medtvingad av den hemska modern då han annars inte hade gått utanför dörren och bara spelat dataspel, och maken gick glada i hågen in på Elgiganten som också finns på sagda plats. Den snabba modern/makan, sa att hon går in på Hemtex.
Väl där fanns det plötsligt massor som lockade fram plånboken från väskan. Jag tittade både på gardiner och dukar, men bestämde mig för dessa runda underlägg, som passande matchar resten av den gröna inredningen.
Har jag sagt att jag gillar grönt???
Fruktfatet ställdes på bordet så att även sonen, som brukar ha tunnelseende när det gäller nyttigheter, kan se det. Men godis ser han direkt var det finns...

Jag har laddat upp inför finalen på Melodifestivalen med en massa ostar och oliver mm. Maken och sonen har skaffat hem chips och ostbågar, men det är inget för mig.
Men dem vinner då? Jag vet inte. Men både sonen och jag sjunger gladeligen med i alla låtarna när de spelas i bilradion, vi är lika stora nördar, han och jag.
Det ryktas om att Björn Gustafsson ska göra comeback ikväll tillsammans med Salem al Fakir. Han är så söt, speciellt när han sjöng till Carina Berg för två år sen...
Den som lever får se...

1 kommentar:

Furusjö sa...

JA, NEO alias Linus Ingelsbo, borde varit med i finalen. Jag hade honom i Söndagsskolan. Hans föräldrar hade ICA-affären i Broddetorp under ett antal år när jag bodde i Varnhem, innan de flyttade tillbaka till Åsarp.