måndag 22 mars 2010

Summering av helg

En jättekul är helg är till ända och Bubbi är hemma igen...
Vi har hunnit: dricka vin, vin, vin. Pratat jättemycket. Shoppat en hel del och varit kulturella.
Vi träffas inte så ofta som vi skulle vilja, men eftersom vi båda är utrustade med telefon klarar vi oss hjälpligt. Men när vi träffas så antingen pratar vi jättemycket eller så är vi tysta ihop. Det är också skönt, att kunna vara tysta ihop.
Shoppingen i helgen resulterade i trötta visa-kort men lyckliga ägare. Jag har köpt en Kent-skiva till älsklingsmaken, en ceris t-shirt, en blommig tunika, två par jeansleggings, ett par ljusa och ett par mediumblå. En ny bok och ett par skor till våren hittades också. Nu känner jag mig ganska förberedd på den förväntade värmen som ska komma, när är det ingen som vet.
Och det kulturella; ett besök på Nordiska museet där det är en utställning om 300 år av mode och en massa andra utställningar.
Men inte en enda maska stickades under helgen. Detta måste det bli ändring på snarast!

Men min förra bok läste jag slut i lördags morse, när alla andra sov...
I morse började jag läsa Anonyma skoälskares klubb, Beth Harbison. Och det jag har hunnit läsa, så gillar jag den. Man har ett litet leende på läpparna, inte så stort att nån annan på tåget undrar vad man har för sig, men så där litet lagom måbraläsningsleende...

2 kommentarer:

Muminmamman sa...

Jag! Den står sig så vackert mot min bruna hy!

Hugomamma sa...

Nu har jag meddelat kommunen deras nya dumpningsplats, hemma hos Muminmamma...
Så du känner dig vacker med din bruna hy...