fredag 1 maj 2009

Vara på Lyran eller vara på lyran

I går var säkert många på lyran, men inte vi. Idag var däremot vi på Lyran....och fikade. Detta underbara kråkslott har jättegott fika med fräscha smörgåsar och läckra bakverk.
En räksmörgås med färska handskalade räkor på gott bröd med en eller två koppar te. Solen skiner och livet känns underbart!
Känner mig dock lite lurad. Vi köpte ingen kaka för vi skulle först äta smörgåsar, ni vet inga armar... Men sen när jag ville ha en kaka eller möjligtvis en bakelse eller tårtbit, då var det ingen som ville ha...Så jag blev utan det gottaste... Men mackan var god!

E hade aldrig varit här förut så sonen och maken tog henne på en liten rundtur. Upp i tornet för den underbara utsiktens skull....Man ser i alla fall lyran...och jag sitter kvar, nere vid det högra mörka parasollen med ryggen mot kameran, eller andra bordet från glasskylten i barndgult...
Ja, så var det då det gröna garnet jag köpte i Malmö. Det tog ca 2 timmar, sen var halsduken klar...även om inte trådarna är fästa, men Rom bygdes inte på en dag...

3 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Har du gjort en hel halsduk på 2 timmar? Jösses amalia:)

Lyran såg mysigt ut, vart ligger det?

Hugomamma sa...

30 maskor, stickor 7....

Lyran ligger i Bredäng, strax söder om Stockholm, vid Mälaren.

Marianne sa...

Säg till om jag ska hämta fler och skicka upp! Den i lila nyanser var väl inte helt fel... ;-)