torsdag 8 april 2010

Lite till...

Idag är det fint väder, riktigt vårväder. Dags att ta en friskvårdspromenad till tåget, genom staden.
Som av en händelse, så "råkar" jag gå förbi Vendelas garn, liksom bara så där...
Jag såg att det satt några lappar på fönstren, "30% på allt stickgarn". Som om jag skulle kunna gå förbi ett sånt erbjudande osett??! Skulle inte tro det!
Öppnar dörren och går in. Det är varmt i lokalen, så jag tar av min täckjacka och lägger den i en stol...Man vill ju inte bli hindrad för mycket i sin jakt på garn, som dessutom är billigt. Eller i alla fall billigare...
Går runt och klämmer och klappar på diverse olika nystan innan jag bestämmer mig för 4 st turkosa Vienna-mohair från Garnstudio.
När jag går därifrån tänker jag på att det kanske är samma färg som jag köpte för nåt år sen och stickade en väst som jag aldrig använt, eller kanske har använt en gång. Men i så fall är den västen för stor för mig nu och jag kan behöva göra en till...eller nåt annat...
Jag pratade precis med Kusin Vitamin, som kommit hem från ett soligt Kroatien och beklagade sig för temperaturen här. Upplyste damen ifråga om snöovädret som var här i måndags och tyckte att hon inte hade allt för många skäl att gnälla...Jag vill också ha 22 grader och sol och kunna bada.
Om inte annat så har jag nu varmt garn om jag skulle frysa allt för mycket.
Men nu kanske det får vara slut på inköpen på ett tag. Jag har mer än nog av garn, om man nu kan få det...

2 kommentarer:

Gittan sa...

Härlig färg,har själv stickat både kofta och sjal i denna färg. Ha det bra/Gittan

Anette sa...

Nej, nej, man kan INTE få för mycket garn!