lördag 29 maj 2010

Psykbryt

Idag var en handlingens dag, alltså, vi handlar saker vi inte hunnit handla under veckan, som t ex mat, skruvar, muttrar mm.
Vi hinner med en plankaffär, en skruvaffär och så kommer vi till Citygross i Kurvan.
Redan i garaget börjar eländet. Det är skräpigt i vagnar och runt vagnar och inte finns det nån papperskorg. Nästa problem kom när man ska ta sig upp ur garaget med en vagn. Det finns två stycken, men bara en fungerar. Vagnarna är förstora för att kunna åka två åt gången.
Till slut gav jag upp och skulle lämna tillbaka vagnen för att gå uppför trapporna. Då kan man inte sätta tillbaka vagnen, för den sista delen av kedjan fattas. Gå genom halva garaget, bara för att bli av med den.
När jag försöker påtala alla problem i förbutiken, slår hon bara bort och säger nåt om att ringa.
Då blir jag skogstokig och vägrar nästan att gå in. Maken har dessutom blivit av med en back med tomglas utan att få kvitto och ingen kommer och fixar.
Att bli arg innan man ens har hunnit handla, är inte bra för varken mig eller omgivningen.
Jag gör att nytt försök med att påtala felen hos en tjej som lägger upp frukt. Där fick jag gehör och en chef hämtades och fick veta vad jag tycker om detta hemska ställe.
Det kommer säkert att dröja ett bra tag, tills jag glömmer hur illa det är ställt, innan vi kommer tillbaka.

Reta aldrig en rödhårig! Det är inte nyttigt, varken för mig eller den andre parten...


Men sen fanns det ljusglimtar idag också...Som den här korvvagnen, som stod utanför Jula.

Sonen vill ha ny telefon. En X10 mini heter den visst, eller nåt liknande. Jag är inte så bevandrad i Ericsson telefoner, är mer en Nokia-tjej. Har alltid haft Nokia, förutom en tjänstemobil som jag knappt kunnat använda, som är just en Ericsson...
Nu var den lite för dyr, så vi skulle bara känna på den och sen hem och leta efter bra erbjudande. Men pengarna bränner i fickan på sonen, han vill ha en telefon NU!

I afton bjuds på vin hos M, på lagom krypavstånd, då hon bor på gatan ovanför.
Kanske ser vi på ESC, men det är inte säkert. Men efter några glas vin, så kanske t om Rysslands låt blir bra...Men det är inte troligt att jag får i mig så mycket vin...men man kan aldrig veta.

Det här fina fodralet har jag köpt till min telefon idag. Det är helt i skinn och vackert turkost som, matchar telefonens kanter.
Det stängs med magnetlås och är bra mycket enklare än det virkade fodralet...

1 kommentar:

Anette sa...

Jag är inte naturligt rödhårig, men arg kan jag bli ändå på människor som skräpar ner t.ex.