söndag 2 augusti 2009

Norrlands riviera???

Dagens begivenhet är Pite Havsbad.
Denna Norrlands riviera som den marknadsförs som. Visst; sanden är mjuk och vit men det är långgrunt så man kan gå halvvägs till Finland innan knäna är blöta.
Vattnet är ganska varmt, men knappast salt. Så "havsbad", som den exil-göteborgare jag är, är jag inte nöjd.
Men man tager vad man haver...
Det blåste ganska mycket så den vita mjuka sanden yrde in överallt. När man stänger munnen knastrar det, när man kliar sig i örat så är det sand...Men vem är jag att klaga???!
Det som var bra där var en glasskiosk där man tydligen kunde välja topping och strössel själv. Alla var lyriska, eller alla de som åt glassen. Jag drack vatten.
Det känns som om jag är dödstråkig, men jag lider inte av mig så jag kommer att fortsätta ett tag till. Glass finns kvar även när jag blivit smalare...kanske.
Pojkarna ska och fiska i kväll, då K och jag stannar hemma och vaktar huset; dvs vi ska se på inspelade Ernst-program och handarbeta i lugn och ro. Men om vi säger det, så stannar det säkert hemma nån som kommer att störa oss. Så linjen kommer att vara; vad synd att inte alla får plats i bilen...Jag kan stanna hemma. Jag offrar mig....
I morgon kommer det att vara en VÄLDIGT speciell dag, så jag vet inte om jag kommer att blogga. Jag kommer troligtvis att vara upptagen med att öppna alla paket och att äta tårta, för det måste man göra när man.....

2 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Haha, och jag tycker Askimsbadet är långgrundt..

maja sa...

du är duktig som håller din diet trots att det är semester, Maja