måndag 28 mars 2011

Framför och bakom

Jag har stickat lite på den där nya Rowans-västen. Eller lite och lite; ett nystan är slut och ett andra är påbörjat. Så här ser det ut fn.
Mönstret är roligt och man kommer någonstans med varje varv. Det är lite framför och lite bakom, men det är ingen fara att hålla reda på när och hur.
Garnet "löar" av sig lite när man stickar, men det kanske försvinner efter en liten blötläggning, när det ska blockas. Jag hoppas det i alla fall.
Nu är det ju inte vår ännu, det snöade igår kväll, så den karamellfärgade koftan är det nog ingen brådska med. Men det var någon som sa att det ska bli varmare till helgen, så då kan jag fortsätta med den.
Jag pratade med kära T förut och hon vill att vi ska åka ner till Jönköping på syfestivalen om två veckor.
Jag vet inte, jag behöver ju inget och dessutom så ska jag äntligen få klippa mig....Men samtidigt är det ju trevligt med en liten utflykt, men det tar ju 3 timmar ner dit.
Ja ja, vi ska höras i slutet av veckan, så får vi se vad som händer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkomna till Jönköping på sy-festival. Tänkte oxå göra ett besök där trots att jag inte heller behöver ett enda garnnystan till. /Ann-Sofie

Hugomamma sa...

Kanske blir det en tripp eller så blir det inte en tripp...Vi får se! Det skulle vara trevligt att träffa dig live, om det nu blir en tripp. Men du kanske går en annan dag än söndagen...