lördag 19 mars 2011

Tack och lov för bokrea!

Igår ringde maken när jag hade lunch, så jag missade det samtalet. När jag väl fick tag på honom, så fick jag reda på att han under lunchen hade besökt ICA Maxi och där hittat en stickbok för halva priset.
Men eftersom han inte fick tag på mig, så köpte han den inte. Det var boken ovan.
När jag hittade den på ICA Maxi i Botkyrka, så kostade den 99 kr, men då köpte jag den föregående "Sticka accessoarer" eller vad den nu heter, som bara kostade 39 kr.
Nu var däremot Stickverk nedsatt till halva reapriset, alltså 49.50. Jag förmådde min käre make att återigen besöka sin ICA i Solna och inhandla sagda bok, till sin fru, som så väl behöver den. Ok! Inte riktigt sant, men vill så gärna ha den...
Naturligtvis kom han hem med den till mig.
Sonen ville äta på Grekiska kolgrillen i centrum och eftersom det snöat något vansinnigt, så tog vi bilen ner. Detta kändes väldigt skönt när vi sen skulle hem.
Allt detta skriver jag eftersom jag inte vet vad som händer mig nu och det blir ett sådant herrans liv, om jag skulle utebli med ett inlägg. Eller hur T och Muminmamman?!
Föresten T; Den boken du ville ha var slut.
Muminmamman; Sonen såg dig och sa att du var äckligt solbränd! (kanske inte med de orden, men jag tolkade andemeningen att det var det han menade, när han sa att du var jättebrun...) Så håll dig borta ifrån bleka mig, är du snäll!
På återseende i morgon, så kanske jag kan tala om vad som händer mig idag.

2 kommentarer:

Muminmamman sa...

Sonen? Då har han spanat på mig på avstånd, jag har då inte sett till honom.. men däremot har jag sett ryggen på din make vid ett flertal tillfällen, får nästan känslan av han inte vill träffa mig heller ;)

Hugomamma sa...

Det ligger kanske något i det...men snart, när du återgår till den vinterbleka skaran, så ska du se att du uppmärksammas bättre av fler än sonen. ;-)