fredag 18 mars 2011

Ny spännande bok

Jag har läst den här boken hela veckan. Ett litet snedsprång, av Denise Rudberg.
Jag har läst de flesta av hennes andra böcker och gillar henens sätt att skriva. Nu ger hon sig in i deckargenren. Ska det gå bra?
Ja, det gör det! Den är fängslande så man knappt kan släppa den och gå av tåget, och det gillar jag. Det har jag ju skrivit innan i veckan.
Jag hade glömt att jag inte hade talat om vilken bok jag läste.

Ni kanske vill se vad det är jag längtar till, efter baby-koftan?
Den här häftiga "västen, tröjan" eller vad det nu är. Jag ska sticka den i naturvit ull, dock ej orginal, men Naturuld, tror jag det heter.
Jag är helt fascinerad av denna sak. Kanske inte så lätt att ha under en jacka, men ibland måste man försaka lite för konsten.
Kanske, jag sa kanske, ska jag dock sticka klart den där koftan i Lucca fino innan jag sätter igång med detta. Det här är ju mer en vintersak och koftan kan jag använda i vår.
Nu ska jag lägga mig och vila lite. Jag har ont i huvudet, vet ej om det är snöstormen eller förkylning. Men näsan känns täppt också så kanske är det en förkylning på gång igen.
Men jag ska väl klara morgondagen i alla fall...

2 kommentarer:

Ingrid - Inola sa...

Den här väst-koftan verkar hur mysig som helst! Får man fråga var man kan få tag i mönstret?

Hugomamma sa...

Det finns i en Rowan-tidning, den där en tjej har en mösterstickad halsduk på sig. Kanske den senaste eller i alla fall bland de senaste.