torsdag 22 juli 2010

Gör om, gör...

... kortare.
Ja, jag vet, Muminmamma, att du sa att du tyckte att handtaget var väldigt långt...
Jag testade väskan när vi var och kollade synen på maken i Skärholmen igår eftermiddag.
Väskan hängde för långt ner och jag gjorde en knut för att kunna hantera den.
Anledningen till det långa bandet är att jag vill kunna ta den tvärs över och det kan man inte om bandet är för kort, som till min Marimekko-väska. Det var den jag jämförde med...
Så nu sitter jag alltså och virkar ett band till. Jag tänkte att det var säkert tvunget att jag gör det med en gång, annars kommer jag aldrig att göra det och sen slänga väskan efter ett tag när den legat på mitt rum och skräpat... Sån är jag!
Idag är det ingen gassande sol, men ändå ca 28 grader varmt och hur fuktigt som helst.
Det kommer visserligen några droppar på vårt tak ,men det blir inte vått på marken och luktar då heller inte sommarregn.
Kan man längta efter regn med gott samvete om man inte är bonde eller annan som är beroende av väder för sin inkomst????
Ikväll kommer ruggugglan K och äter och dricker lite kallt rosévin och maken ska träffa de där Kent...igen. Hoppas att han kommer hem mer levande än förra gången! Men nu ska han inte köra bil mitt i natten själv 35 mil, så det finns hopp.
Vårt internet krånglade igår, så jag orkade inte hålla på att vänta och lägga in inlägg...Men jag lever, om nu någon tvivlat...Men på måndag kommer jag att tvivla, när jag gått upp till jobbet första dagen...

2 kommentarer:

Muminmamman sa...

Nu finns även Muminmamman på inlines ;-) Åker stora, vita båten i kväll till det fin-landet!

Hugomamma sa...

Om du fortfarande lever efter fin-landet och inlines-åk, så träffas vi den 8/8 kl. 14.00. Ta det nu lugnt och kom ihåg att du fyllt 40!