onsdag 7 juli 2010

Varmt idag igen.

Igår kväll fick vi äntligen lite regn igen. Det har varit dåligt med den varan ett bra tag nu...Hela dagen väntade vi, men det kom inte förrän vid 19-tiden.
Redan i morse vid 9.30-tiden åkte vi hemifrån för att bada i Flottsbro. Det blåste en hel del när vi kom fram, men i vattnet var det lika skönt som förra gången.
Sonen var i princip i hela tiden och han känner på sig när det är dags att åka därifrån. Han tittar konstant åt ett annat håll, så han inte ser när hans mamma vinkar efter honom. Då kan han bada tills vi masar oss i vattnet för att tala om det för honom.
Idag blev det bara 4 plankor och 2 stolpar med hem från träaffären...
Cyklade ner till centrum för påfyllning av matförrådet. Det är så trevligt att gå i affärer utan stress.
Idag stod Hemtex på schemat. De har som vanligt utförsäljning och denna gången skulle jag ha handdukar, men de hade inte vårt märke som jag tänkt köpa.
4 duktyngder i form av hästar följde med hem för halva priset. Är det någon som betalar fullpris någon gång?
VM i fotbollsstickningen i kategori storvarmt (?) är nu klar. Och det i god tid till andra semifinalen. Kanske hinner jag med en sjal till...?
Drops tunika i Muskat i lila och grönt. Det är den andra jag stickar av det mönstret, men nu får det räcka. Jag gillar modellen, men det är lite tråkigt med alla rundstickade varv...

4 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Snygg!

Hugomamma sa...

Tack för det! Och skön...

maja sa...

Verkligen jätte fin. Vad fort du stickar!

Maria sa...

Den var jättefin! Förstår att den kan vara lite enahanda att göra, men när resultatet blir så här bra, så kan man ju alltid stå ut!