tisdag 6 juli 2010

Kanske kan det växa nåt...

Efter två rundor igår för att köpa virke till uterummet, kunde jag tro att vi kanske hade allt vi skulle ha för tillfället...Det hade vi inte.
Vi saknade häftklamrar till min, märk väl, min häftpistol. Maken hade för vana att ge mig praktiska verktyg på min namnasdag, den 24 december. Så jag har i min samling diverse häftpistol, slipmaskin, värmepistol....Kanske närde han en stilla förhoppning att jag skulle använda dessa verktyg när min iver för förändring satte in. Men det slutar som vanligt med att det är han som får använda dem, han är sååå mycket bättre.
Nåväl, till byggvaruhuset som låter tyskt och köpte sig några paket innepanel. Vidare till grannen som då har häftklamrar. Men innan vi kom till dessa manliga varuhus, fick jag maken på tanken att jag skulle vilja ha några blommor i de tomma krukorna ute.

Hittade ett färdigt kit med jord och frö till salladssorter, som jag tänkte vara lite wild and crazy och köpa hem...
Kanske kommer vi att få se något grönt som går att äta.
Här är mina fina krukor av gamla däck, som nu fått fjärilslavendel och plättar i luften, eller liknande...Hoppas att de repar sig, nu när de fått vatten.
T om den övriga rabatten fick lite vatten. De är inte för bortskämda med det, men nu ska vi ju vara hemma mer eller mindre resten av sommaren, så då kanske vi kan skämma bort dem...
Annars älskar de när grannen får vattna, för då gör de just det; vattnar. Jag glömmer oftast bort det...

Semifinaler i fotbollen medför kanske att min VM-stickning blir klar just ikväll. Det är egentligen bara några cm kvar tills halsen ska maskas av. Bild kommer senare.

2 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Tips om auktioner stickeböcker på tradera nu:

http://stickebloggen.blogspot.com/2010/07/ska-salja-nagra-stickebocker.html

Hugomamma sa...

Jag har tittat lite på dina böcker. Har några av dem...och så många som du inte säljer. Har inte heller plats för fler. Men kanske sitter jag där ändå med ett vinnande bud.